Osebna orodja
Nahajate se tu: Domov Za mulce Vse učne poti Vse učne poti
 

Vse učne poti

Shramba vseh učnih poti v galaksiji znanja.

Dobrodošel v arhivu učnih poti!

Tu gradimo shrambo vseh učnih poti, ki jih predstavljamo v Veseli šoli. Objavljene so tudi učne poti preteklih sezon, ker pa so te že stare, se lahko zgodi, da bodo kakšne povezave zastarele, saj starih učnih poti ne posodabljamo. Za nemoteno predvajanje multimedijskih vsebin in reševanje učnih poti priporočamo uporabo brezplačnega brskalnika Google Chrome.

S klikom na izbrano stopnjo se ti bo odprla pretekla učna pot. Klikni Vstopi 4.-6. r., če hodiš v 4., 5. ali 6. razred, oziroma Vstopi 7.-9. r., če hodiš v 7., 8. ali 9. razred. Tako se lahko vedno kaj novega naučiš ali ponoviš, kar si že nekoč znal. Seveda pa pri reševanju starih učni poti tisti del o nagradah ne drži več, kajti nagrade se podarjajo sproti za vsako mesečno temo! Kljub temu se preizkusi v kakšni stari učni poti; saj veš, s silo znanja smo močnejši! 

Če si spregledal novo učno pot, lahko vstopiš vanjo sedaj: hitro klikni vstopi 4.-6. r. oziroma vstopi 7.-9- r. glede na svojo starost in se spusti v galaksijo znanja. Ko se prebiješ do konca, pošlji e-pošto in se uvrsti v žreb za nagrade!