Twitter response:

Zdaj pa bo, gradiva so na poti

Spoštovane mentorice, dragi mentorji,

z veseljem vas obveščamo, da smo končali z zbiranjem prijav (ampak zamudnike bomo še vedno z veseljem sprejeli, le podrezajte koga, ki ga še zanima, k 👉 prijavi!).

Včeraj smo končali s pakiranjem gradiv, danes so bile pošiljke odpremljene na pošto (no, žal knjig za veselošolsko branje ni v paketu, sicer pa to, kar je spodaj na sliki). Do prejema gradiv si lahko pomagate s spletno učno potjo.

Letos bomo za vas pripravili več izobraževalnih webinarjev, prvi bo že oktobra. Ta bo namenjen predstavitvi uredništev Vesele šole in Pila, pregledu novosti v Veseli šoli in Pilu ter na spletnih straneh in prijavi na tekmovanje na informacijskem strežniku DMFA.

Veseli smo, da ste spet z nami! Letos se trudimo biti bolj družbeno-aktualni: Ukrajina, prepovedane knjige, klimatske spremembe …, pa tudi bolj sproščeni in zabavni: zimski športi in Planica, film, na koncu bomo tudi  👨‍🍳🍳.

Želimo si, da bi bil izbor tem vam in veselošolcem kar se da zanimiv in všečen. Če pa imate kakšen predlog že za naslednjo sezono, vprašanje ali pripombo, nam pišite na vesela.sola@mladinska-knjiga.si. Le z vašo pomočjo lahko postanemo bolj vam po meri krojeni.🤓😉