Twitter response:

Odprte prijave za šolsko tekmovanje – to sredo!

Spoštovane mentorice in spoštovani mentorji Vesele šole!

Obveščamo vas, da bodo od srede, 7. februarja 2024, odprte prijave za šolsko tekmovanje iz Vesele šole na strežniku DMFA.

Svoje tekmovalce boste lahko na strežniku DMFA na tekmovanje prijavili najkasneje do torka, 5. 3. 2023, do 12. ure.

Šolsko tekmovanje bo 6. marca ob 13. uri.

Letošnji novosti!
  • Samonatis tekmovalnih pol. Dostop do tekmovalnih nalog boste na strežniku DMFA pridobili dan pred tekmovanjem 5. marca 2024.
  • Tekmovalni forum. Prostor, kjer boste lahko zapisali svoja vprašanja in dileme. Dostopen bo vodji šolskega tekmovanja na strežniku DMFA v času šolskega tekmovanja.
Kako na tekmovanje prijavim učence?

Učence prijavite na strežniku DMFA. Pred tem morate urediti soglasje za obdelavo osebnih podatkov (GDPR). Brez urejenega soglasja ne boste mogli prijavljati tekmovalcev in ne boste vidni kot učitelj mentor na seznamu mentorjev; potrebno je tudi za izvedbo tekmovanja in poznejšo izdajo potrdil o strokovnem sodelovanju. Več o prijavi najdete tukaj.

Povabite učenke in učence k tekmovanju, v Veseli šoli znanje nagrajujemo!

Tekmovanje v znanju Vesela šola učencem prinaša nova znanja in možnost za osvojitev priznanj, ki štejejo za Zoisovo štipendijo (srebrno in zlato priznanje z državnega tekmovanja šteje kot eden od kriterijev za pridobitev Zoisove štipendije). K udeležbi na tekmovanje spodbudite čim več učencev iz vaše šole. Tiste, ki pridejo med državne prvake, čakajo na koncu zaslužene nagrade, ki jim lahko polepšajo počitnice. Te se podelijo na prireditvi za prvake Vesele šole, ki je vsako leto posebno doživetje!

 

Za dodatna pojasnila in vprašanja nam pišite na vesela.sola@mladinska-knjiga.si.

Želimo vam uspešne priprave na tekmovanje!
Uredništvo Vesele šole