Twitter response:

Opomnik glede prijav: prilagojeni program!

Spoštovane mentorice, spoštovani mentorji Vesele šole!

Rok za prijave za prilagojeni program, drugo jezikovno izbiro ali tehnične prilagoditve je 21. 2. 2024!

  • Svoje tekmovalce (za običajni izobraževalni program) boste lahko na strežniku DMFA na tekmovanje prijavili najkasneje do 5. marca 2024 do 12. ure, saj boste tekmovalne pole samonatisnili.
  • Tekmovalce, ki bodo reševali vprašalnike za prilagojeni program, z drugo jezikovno izbiro ali tehničnimi prilagoditvami, morate prijaviti najpozneje do 21. februarja 2024!

Šolsko tekmovanje bo 6. marca ob 13. uri.

Tekmovalne pole za šolsko tekmovanje
Z letošnjo sezono smo uvedli samonatis tekmovalnih pol za šolsko tekmovanje. Dostop do tekmovalnih nalog boste na strežniku DMFA pridobili dan pred tekmovanjem, 5. marca 2024.
IZJEMA!
Samonatis ne velja za vprašalnike za NIŽJI IZOBRAZBENI STANDARD oziroma PRILAGOJENI PROGRAM, zato morate te tekmovalce prijaviti najkasneje do 21. februarja, ko bomo začeli z natisom gradiv. Vprašalnike za PP bomo na šole še vedno odpošiljali po pošti.

Kako na tekmovanje prijavim učence?
Učence prijavite na strežniku DMFA. Pred tem morate urediti soglasje za obdelavo osebnih podatkov (GDPR). Brez urejenega soglasja ne boste mogli prijavljati tekmovalcev in ne boste vidni kot učitelj mentor na seznamu mentorjev; potrebno je tudi za izvedbo tekmovanja in poznejšo izdajo potrdil o strokovnem sodelovanju. Več o prijavi najdete na povezavi.

Poziv za organizacijo državnega tekmovanja!

Vabimo vas k prijavi za gostitev državnega tekmovanja, ki bo 10. aprila 2024. Veseli nas, da so se nekatere šole že prijavile za organizacijo državnega tekmovanja, vendar nam manjka še nekaj šol gostiteljic. Trenutno imamo gostitelje za štiri regije:

  • Obalno-kraška regija
  • Osrednjeslovenska regija 3
  • Osrednjeslovenska regija 5
  • Savinjska regija 3.

Za organizacijo se prijavite na vesela.sola@mladinska-knjiga.si.

🎓 Še vedno lahko povabite učenke in učence k tekmovanju, v Veseli šoli znanje nagrajujemo!

Za dodatna pojasnila in vprašanja nam pišite na vesela.sola@mladinska-knjiga.si.
Želimo vam uspešne priprave na tekmovanje!
Uredništvo Vesele šole