Twitter response:

Veselošolska prireditev za prvake!

Drage prvakinje in prvaki, spoštovane mentorice in mentorji, ponosni starši!

Iskreno se vam zahvaljujemo za ves trud in čas, ki ste ga vložili v pripravo na tekmovanje in usvajanje veselošolskega znanja. Naziv prvakinje ali prvaka je izjemen dosežek in priznanje tega truda in znanja. Aplavz!

Veselošolska prireditev za prvake bo v nedeljo, 2. 6. 2024, ob 11. uri

Zlati veselošolci in njihovi mentorji ste prijazno vabljeni, da se nam v nedeljo, 2. junija, ob 11. uri v Festivalni dvorani v Ljubljani pridružite na zaključni veselošolski prireditvi! 🏆

🔥 Prireditev bo že tradicionalno povezoval Boštjan Gorenc – Pižama, za glasbeni del bo poskrbel duo Maraaya, med podeljevalci pa bodo zvezdniki iz serije Skrito v raju, Nik Škrlec in Sašo Stare. Na prireditvi bodo podeljene pohvale in nagrade za odličen dosežek, z žrebom pa bodo podarjene tudi glavne nagrade, zato res ne smete manjkati! Zbrali se bomo 15 minut pred začetkom slovesnosti.

Na dogodek ste prisrčno vabljeni tudi spremljevalci prvakov. Prvaki in mentorji, prosimo vas, da nam svojo udeležbo potrdite in sporočite število spremljevalcev najpozneje do torka, 28. maja, na elektronski naslov vesela.sola@mladinska-knjiga.si.

Pridite, luštno se bomo imeli! ❤️